Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst PPD


Zondag 28 januari 2018
Peri Feestzaal, Tegelseweg 136, Venlo

Nieuwjaarsbijeenkomst Provinciaal Platform Diversiteit,
(voorheen Provinciaal Platform Minderheden
)

Wij nodigen u uit voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst om samen met u terug te blikken op de afgelopen jaren, maar vooral om vooruit te kijken naar het komende jaar.
Wij staan stil bij diverse maatschappelijke onderwerpen die wij van belang vinden en delen onze visie daarop graag met jullie.

Niet alleen geven wij inzicht in onze overwegingen van onze naamsverandering en nieuwe werkwijze, wij hebben Hassan Najja, bij velen bekend als voormalig wethouder van Venray en momenteel directeur-bestuurder bij Woningcorporatie SOR in Rotterdam, bereidt gevonden een inleiding over Diversiteit te geven.

Aanmelden
Wij verzoeken u om zich zo snel mogelijk aan te melden door een mailtje te sturen naar info@ppdlimburg.nl. Graag uw naam, de namen van de mensen die met u meekomen en de naam van de organisatie namens wie u komt (indien van toepassing). U kunt zich ook aanmelden via WhatsApp (Aissa Meziani 06-25 24 56 56) U ontvang van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Zondag 28 januari 2018
Peri Feestzaal Venlo, (Tegelseweg 136)

13.00 uur Inloop met koffie en thee plus muzikaal bijdrage door BUYA
13.30 uur Welkomstwoord door Aissa Meziani, voorzitter PPD
13.40 uur Presentatie “van PPM naar PPD”
14.00 uur Presentatie “Diversiteit” door Hassan Najja
14.20 uur Afsluiting formele gedeelte
14.30 uur Informeel samenzijn onder het genot van een drankje,
een bescheiden buffet en muziek van BUYA
16.00 uur Einde bijeenkomst

Wij hopen u op 28 januari te mogen begroeten, want uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!Download de uitnodiging (pdf) >Terug