Vacature PPD

Word jij ons nieuwe bestuurslid?


Wij zoeken een nieuw bestuurslid, bij voorkeur een vrouw uit de Turkse gemeenschap. Dit om de samenstelling van ons PPD bestuur te completeren. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Noord-Limburg met een eigen achterban / netwerk, een goede mobiliteit en voldoende tijd voor deze vrijwillige dus onbetaalde functie.

 

Wij bieden een leuk team van bestuurders met diverse culturele achtergronden, veel boeiende activiteiten en een reeks aan contacten met bestuurders en vrijwilligers in de diverse geledingen binnen Limburg. Uiteraard worden reiskosten en onkosten volledig vergoed.

 

Wie zijn wij?

PPD is een erkende maatschappelijke organisatie. Wij worden door de Provincie Limburg financieel ondersteunt en leggen jaarlijks verantwoording af over onze inspanningen en financiën.

 

Het bestuur van PPD wil graag betrokken blijven bij actuele zaken op het brede beleidsgebied van integratie en diversiteit van Limburgers met een migratieachtergrond. Daartoe adviseren wij de provincie en zijn wij regelmatig te gast in rtv-programma’s en in andere media. Ook staan wij gemeenten ter zijde als externe adviseur op ons werkgebied. Via ons Expertisecentrum Diversiteit kunnen overheden en instanties een beroep doen op de kennis en ervaring van PPD.

 

- PPD streeft naar een samenleving waarin mensen uit diverse culturen, met diverse religies en talen met elkaar in harmonie samen leven.

- PPD wil nadruk leggen op gelijkwaardigheid, geen discriminatie, veiligheid, respect, welvaart en het ‘thuis’ gevoel voor iedereen.

- Daarnaast bieden wij met onze site maatschappelijke instellingen en lokale zelforganisaties de mogelijkheid om Limburgse burgers op de hoogte te brengen van hun activiteiten.

 

Vragen?

Bel dan vrijblijvend met onze voorzitter Aissa Meziani via 06 - 25 24 56 56.

 

Interesse?

Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@ppdlimburg.nl en wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.