Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Conferentie Diversiteit & Inclusie op de werkvloer

AANMELDEN KAN NOG info@ppdlimburg.nl 

 

Op 1 juli gaan we graag met u in gesprek over hoe je door een inclusieve organisatie meer diversiteit creeert. 

Spreker Rianne Letschert (Rector Magnificus Universiteit Maastricht) gelooft in de kracht diversiteit. Hoe meer perspectieven er zijn, hoe beter problemen opgelost kunnen worden. Er moet echter nog veel gebeuren voordat iedereen het gevoel heeft erbij te horen. De kracht van onderwijs is dat dit individuen beïnvloed en ontwikkeld. 

Madhu Mathoera is eigenaar van BE(E) Top of mind en zet  zich in voor inclusieve organisaties. Met haar aanpak helpt zij organisaties hoe ze diversiteit, de verschillen tussen medewerkers, beter kunnen gaan benutten en de verschillen van medewerkers met elkaar kunnen verbinden en in lijn brengen met de visie en strategie van je organisatie. 

Amar El Ajjouri is geboren in Marokko en getogen in Den Haag. Amar is acteur maar ook trainer. Dankzij die culturele mix kan Amar het middel theater als geen ander inzetten om anderen te helpen om het leven van nut te begrijpen. Daarnaast geeft hij, via zijn bedrijf PH-Neutraal, trainingen en workshops op het gebied van cultuurverschillen, machogedrag en inclusiviteit op de werkvloer.

Deel deze pagina: