Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Speciale regeling huurverlaging in 2021

Geplaatst op 11 november 2021
U huurt bij een woningcorporatie. En besteedt u maandelijks een groot deel van uw inkomen aan huur? Dan komt u in 2021 wellicht in aanmerking voor een éénmalige regeling voor huurverlaging.

Lees meer >>>

Undercover operaties in Moskeeën

Geplaatst op 18 oktober 2021
De door de overheid geïnitieerde geheime infiltraties in Nederlandse moskeeën hebben tot een enorme schok geleid binnen de Nederlandse moslimgemeenschap. Voor zover bekend zijn met name moskeeën met een Marokkaans karakter doelwit van jarenlange undercover operaties in opdracht van gemeenten. Dit schokkende verhaal is dit weekend onthuld door het NRC.

Lees meer >>>

Vandaag Diversity Day

Geplaatst op 5 oktober 2021
5 oktober: DIVERSITY DAY
Vandaag is het Diversity Day; een dag waarop we stil staan bij ruimte voor verschil. Voor PPD is dit een van de kernwaarden van de organisatie.
Iedereen heeft talenten. Die moeten we optimaal kunnen benutten. Op je werk, in je opleiding, overal. Geef elkaar de ruimte om vanuit die talenten een unieke bijdrage te leveren aan de samenleving.

Diversity Day

Geplaatst op 28 september 2021
Op 5 oktober organiseren Nederlandse bedrijven in samenwerking met de SER weer de jaarlijkse Diversity Day. De dag staat in het teken van ‘diversiteit en inclusie’, omdat een mix van verschillende mensen bedrijven verder vooruit helpt. HR-specialisten en managers kunnen die dag gratis deelnemen aan webinars over gender diversity.

Lees meer >>>

Advies Raad van Ouderen over Coronapaspoort

Geplaatst op 27 september 2021
Vanaf 25 september geldt in Nederland het Corona toegangsbewijs voor veel openbare gelegenheden zoals horeca, theaters, bioscopen. Met een app op de telefoon kun je aantonen dat je gevaccineerd bent. Maar voor veel ouderen is de digitale informatie niet toegankelijk. De Raad van Ouderen heeft daarom een ongevraagd advies uitgebracht aan Minister Hugo de Jonge om hiervoor aandacht te vragen.

Lees meer >>>

9/11: 20 jaar geleden

Geplaatst op 15 september 2021
Op 11 september 2001 dacht Bouchaib Saadane dat de Derde Wereldoorlog begon. "Het leek wel of die vliegtuigen bij mij de woonkamer in vlogen."
Een interview van L1 met onze voorzitter.

Lees meer >>>

Hoogste punt Hofjes Wonen

Geplaatst op 10 september 2021
Vandaag 10 september is het hoogste punt bereikt van de bouw van de Hofjes woningen in Weert. Een project waar PPD samen met PAZ en SMKK al vele jaren actief in is.

Lees meer >>>

Vaccinatie Corona

Geplaatst op 6 september 2021
Steeds meer mensen in Nederland zijn gevaccineerd. De afgelopen periode nam het aantal besmettingen af. Voor het kabinet reden om de Coronamaatregelen af te schalen (zoals bijv. het dragen van een mondkapje). Inmiddels zien we echter het aantal corona-besmettingen weer razendsnel stijgen, vooral onder jongeren. Reden tot zorg dus. Vooral ook omdat nog niet alle mensen die een verhoogd risico hebben als zij met corona worden besmet, (volledig) zijn gevaccineerd. In het bijzonder geldt dit voor ouderen met een migratieachtergrond.


Lees meer >>>

Eerste contouren "Hofje" zichtbaar

Geplaatst op 29 juli 2021
Na een lange periode van voorbereiding is het dan eindelijke zover: de start van de bouw van levensloopbestendige woningen voor ouderen met een migratie-achtergrond.

Lees meer >>>
Pagina 1 van 12
Deel deze pagina: