Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Presentatie van het rapport “De kunst van richting te veranderen”

Geplaatst op 9 oktober 2020
Bouchaib Saadane voorzitter PPD Limburg was aanwezig bij de presentatie van het rapport. Er werd gesproken over de inhoud van het rapport en hoe het tot stand is gekomen. Het is de start van een beweging, geen eindstation. Het rapport is een oproep aan een ieder om samen acties te ondernemen om de gevolgen van de coronacrisis het hoofd te bieden.

Lees meer >>>

Workshop De Kracht van je uitstraling

Geplaatst op 25 september 2020
In deze interactieve workshop gaan we aan de slag met jouw eerste indruk en uitstraling. In de huidige tijd zijn we zichtbaarder dan ooit. Zowel offline als ook online doet de eerste indruk ertoe. Je krijgt, terecht of onterecht, van de ander al meteen labels opgeplakt. De ander vindt iets van je.

Lees meer >>>

Workshop DE KRACHT VAN JE UITSTRALING - Sittard

Geplaatst op 24 september 2020
In deze interactieve workshop gaan we aan de slag met jouw eerste indruk en uitstraling. In de huidige tijd zijn we zichtbaarder dan ooit. Zowel offline als ook online doet de eerste indruk er toe.

Lees meer >>>

Voorlichtingsbijeenkomst Diabetes 25 sept 2020

Geplaatst op 13 september 2020
PPD Limburg en SMKK organiseren een bijeenkomst over diabetes. Er zijn veel vragen over diabetes, wij gaan samen met u in gesprek hierover.


Lees meer >>>

'Alleen loop je sneller, maar samen kom je verder'. Een mooie quote van onze voorzitter Bouchaib Saadane

Geplaatst op 6 september 2020
Provincie Limburg inventariseert hoe organisaties en instellingen hun activiteiten afstemmen op de Coronamaatregelen. Reporters van L1 spreken met mensen in het veld, zo ook met onze voorzitter Bouchaib Saadane.

Lees meer >>>

Informatiebijeenkomst over mantelzorg, 4 september in Venlo

Geplaatst op 20 augustus 2020
We worden ouder, blijven langer thuis wonen. Dat vraagt ook dat we zorgen voor elkaar. Maar hoe doen we dat dan? De vraag om zorg kan heel plotseling ontstaan. Opeens heb je hulp nodig of ga je hulp bieden aan iemand in jouw familie of kennissenkring.

Lees meer >>>

Animatiefilm mantelzorg

Geplaatst op 10 augustus 2020
Mantelzorg plan je niet; het kan je zomaar overkomen. Hoe houd je dan balans? Zijn er mogelijkheden om je (tijdelijk) te ontlasten? In deze animatie informatie hierover. Wij besteden regelmatig aandacht aan de mantelzorger.

Lees meer >>>

SPORT JIJ MET ONS MEE? Deelname is gratis!

Geplaatst op 29 juli 2020
Voor wie? Jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar.
Wat gaan we doen? Voetbal, kickboksen, boksen en nog meer …
Datum: zondag 16 augustus, inloop vanaf 9.00u
Tijd: 10.00u tot 15.00u
Locatie : Velden van RKVVL Malberg in Maastricht


Lees meer >>>

Interview met onze nieuwe voorzitter Bouchaib Saadane

Geplaatst op 26 juli 2020
'Mijn droom: een maatschappij waar plek is voor iedereen.' Bouchaib Saadane is sinds kort voorzitter van Provinciaal Platform voor Diversiteit (PPD) dat pas geleden nog Provinciaal Platform voor Minderheden (PPM) heette. Wat zoal naar voren komt in dit interview is waarom PPD belangrijk is, het voorzitterschap, wat is de nieuwe koers van PPD en hoe ziet Bouchaib Saadane de toekomst?

Lees meer >>>
Pagina 5 van 12
Deel deze pagina: