Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Advies Raad van Ouderen over Coronapaspoort

Geplaatst op 27 september 2021
Vanaf 25 september geldt in Nederland het Corona toegangsbewijs voor veel openbare gelegenheden zoals horeca, theaters, bioscopen. Met een app op de telefoon kun je aantonen dat je gevaccineerd bent. Maar voor veel ouderen is de digitale informatie niet toegankelijk. De Raad van Ouderen heeft daarom een ongevraagd advies uitgebracht aan Minister Hugo de Jonge om hiervoor aandacht te vragen.

Lees meer >>>

9/11: 20 jaar geleden

Geplaatst op 15 september 2021
Op 11 september 2001 dacht Bouchaib Saadane dat de Derde Wereldoorlog begon. "Het leek wel of die vliegtuigen bij mij de woonkamer in vlogen."
Een interview van L1 met onze voorzitter.

Lees meer >>>

Hoogste punt Hofjes Wonen

Geplaatst op 10 september 2021
Vandaag 10 september is het hoogste punt bereikt van de bouw van de Hofjes woningen in Weert. Een project waar PPD samen met PAZ en SMKK al vele jaren actief in is.

Lees meer >>>

Vaccinatie Corona

Geplaatst op 6 september 2021
Steeds meer mensen in Nederland zijn gevaccineerd. De afgelopen periode nam het aantal besmettingen af. Voor het kabinet reden om de Coronamaatregelen af te schalen (zoals bijv. het dragen van een mondkapje). Inmiddels zien we echter het aantal corona-besmettingen weer razendsnel stijgen, vooral onder jongeren. Reden tot zorg dus. Vooral ook omdat nog niet alle mensen die een verhoogd risico hebben als zij met corona worden besmet, (volledig) zijn gevaccineerd. In het bijzonder geldt dit voor ouderen met een migratieachtergrond.


Lees meer >>>

Eerste contouren "Hofje" zichtbaar

Geplaatst op 29 juli 2021
Na een lange periode van voorbereiding is het dan eindelijke zover: de start van de bouw van levensloopbestendige woningen voor ouderen met een migratie-achtergrond.

Lees meer >>>

Fijne zomervakantie!

Geplaatst op 26 juli 2021
PPD Limburg wenst u allen een mooie zomervakantie toe!

Lees meer >>>

Gezegend offerfeest

PPD Limburg wenst u een gezegend offerfeest.

Lees meer

Aanvraag moslimbegraafplaats in Eijsden-Margraten

Geplaatst op 19 juli 2021
De vergunningsaanvraag voor de eerste Limburgse moslimbegraafplaats waar eeuwige grafrust is gegarandeerd, is op 13 juli jl. behandeld in de gemeenteraad van Eijsden-Margraten.

Lees meer >>>

Studiedag PPD Bestuur

Geplaatst op 12 juli 2021
Afgelopen zaterdag - 10 juli - volgde het PPD bestuur de training Effectief Besturen van een vrijwilligersorganisatie.

Lees meer >>>
Pagina 2 van 13
Deel deze pagina: