Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Samen tegen eenzaamheid

Geplaatst op 11 maart 2021
Nu het zonnetje zich al wat meer laat zien. Voor veel mensen juist nu een reden om extra naar buiten te gaan; een wandeling maken. In de Limburgse campagne ‘Samen in actie tegen Eenzaamheid’ vragen we dan ook aandacht om er met elkaar op uit te gaan de buitenlucht in. Doe dat met een vriend(in) of goede bekende en doorbreek daarmee ook eenzaamheid. Zeker in deze tijd.

Lees meer >>>

Geef prioriteit aan vaccinatie ouderen

Geplaatst op 19 februari 2021
In een brief aan de minister roept de Raad van Ouderen op tot het geven van voorrang aan de ouderen bij vaccinatie.

Lees meer >>>

Alles is politiek

Geplaatst op 8 februari 2021
Verkiezingen 17 maart 2021 - STEM NIET ???

…… Uhhhhh natuurlijk gaan we wél stemmen! Alles om ons heen is politiek

Lees meer >>>

Tweede Kamerverkiezingen

Geplaatst op 6 februari 2021
Op 17 maart 2021zijn in Nederland de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Iedereen vanaf 18 jaar mag zijn/haar stem uitbrengen.

Lees meer >>>

Samen tegen eenzaamheid

Geplaatst op 2 februari 2021
Wat doe jij om contact te houden met je vrienden en familie? Bel of app je hen wel eens? Nee? Even bellen heb je zo gedaan en het brengt vaak veel vreugde aan twee kanten van de lijn

Lees meer >>>

PPD Limburg, gesprekspartner onderwijs & arbeidsmarkt

Geplaatst op 24 december 2020
Zoveel mensen, zoveel verschillen, zoveel talenten. Ook in het onderwijs is diversiteit de realiteit die een belangrijke impact op het onderwijssysteem heeft.

Lees meer >>>

Informatief magazine over (mantel)zorg in meerdere talen

Geplaatst op 24 december 2020
Wat is mantelzorg? Alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit zijn/haar directe omgeving. Informele hulp die verder gaat dan gebruikelijke hulp (zoals
boodschappen doen, schoonmaken, koken). Het is onbetaald (dus geen verplichting). Het is vrijwillig (niet te verwarren met vrijwilligerszorg).


Lees meer >>>

Wij wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2021

Geplaatst op 14 december 2020
Op dit moment verkeert de wereld in een grote crisis. De gevolgen van de huidige Coronacrisis zijn op dit moment niet te overzien. De maatschappelijke en economische gevolgen zullen een groot effect hebben op iedereen.

Lees meer >>>

De nieuwe Donor Wet: wat betekent dat voor u?

Geplaatst op 14 december 2020
Om een antwoord op deze vraag te geven heeft Mw. Ilham Saadane voor PPD Limburg op 13 december een presentatie verzorgd in de moskee Maastricht voor de vrouwen. Per 1 juli 2020 geldt de nieuwe Donor Wet. Vanaf die datum is elke Nederlander vanaf 18 jaar opgenomen in het Donorregister.

Lees meer >>>
Pagina 4 van 13
Deel deze pagina: