Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

NIEUW: Infolijn voor ouderen met een migratie-achtergrond

Geplaatst op 29 maart 2020
KBO-PCOB en NOOM openen op maandag 30 maart een telefonische hulplijn waar ouderen (met een migratie-achtergrond) terecht kunnen voor informatie over de Corona-crisis of gewoon voor een luisterend oor.

Lees meer >>>

PPD zet tijdelijk alle activiteiten stop!

Geplaatst op 26 maart 2020
Vanwege alle maatregelen m.b.t. het Coronavirus heeft ook het PPD bestuur besloten tot nader bericht alle activiteiten stop te zetten.

Lees meer >>>

PPD tekent Charter Diversiteit

Geplaatst op 17 oktober 2019
Op 16 oktober ondertekenden in Maastricht vier nieuwe werkgevers het Charter Diversiteit. Daarmee zijn er in Nederland nu 205 bedrijven en organisaties die zich hebben aangesloten bij het Charter Diversiteit.Lees meer >>>

PPD zoekt uitbreiding bestuur

Geplaatst op 20 september 2019
Het Provinciaal platform voor Diversiteit (PPD) zoekt naar uitbreiding van haar bestuur. De zittende bestuursleden vertegenwoordigen de Marokkaanse, Turkse en Somalische gemeenschap. Het bestuur zoekt collega’s van andere etniciteiten waaronder dames.

Lees meer >>>

Expertisecentrum PPD

Geplaatst op 29 augustus 2019
In december 2018 is het Expertisecentrum PPD - tijdens het 20 jarig jubileum - gelanceerd. In dit Expertisecentrum zijn de kennis en vaardigheden van PPD gebundeld en wil PPD een bijdrage leveren aan de integratie van Limburgers met een migratieachtergrond.
Het centrum is bedoeld voor gemeenten, (onderwijs)instellingen en organisaties.

Lees meer >>>

Religies & Isme's

Geplaatst op 5 juni 2019
Er gaat geen dag voorbij waarbij we worden geconfronteerd met de verharding van de samenleving en de toenemende polarisatie. Deze zorgwekkende ontwikkelingen hebben zich de afgelopen jaren verspreid over verschillende werelddelen. Dit zorgt voor

Lees meer >>>

Banenmarkt PPD in Roermond

Geplaatst op 14 maart 2019
Kom en vind die baan!
Tijdens de Banenmarkt van PPD tref je diverse bedrijven, opleidingen en organisaties met vacatures en mogelijkheden tot (bij)scholing. Benut deze kans en kom op 11 april naar de Donderie in Roermond.


Lees meer >>>

Bijeenkomst Actief Burgerschap & Politiek - 17 mrt Maastricht

Geplaatst op 25 februari 2019
Deze bijeenkomst is gericht op actief burgerschap, op het bewust participeren in de samenleving. We geven adviezen om deel te nemen aan het sociale leven
in de eigen wijk, het doorbreken van sociaal isolement. Prodemos verzorgt de

Lees meer >>>

Bijeenkomst Actief Burgerschap & Politiek - 15 mrt Sittard

Geplaatst op 25 februari 2019
Deze bijeenkomst is gericht op actief burgerschap, op het bewust participeren in de samenleving. We geven adviezen om deel te nemen aan het sociale leven in de eigen wijk, het doorbreken van sociaal isolement. Prodemos verzorgt de presentatie.

Lees meer >>>
Pagina 7 van 12
Deel deze pagina: