Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Diversiteit & Inclusie op de werkvloer

Op 1 juli organiseren het Provinciaal Platform Voor Diversiteit en Stichting Meer Kleur en Kwaliteit de conferentie "Diversiteit & Inclusie op de werkvloer".  We gaan met u in gesprek over hoe u door een inclusieve organisatie meer diversiteit creëert. Maar wat is een inclusieve organisatie? Start je met diversiteit of inclusie? Hoe maak je de organisatie inclusiever?

Gastsprekers op 1 juli zijn Madhu Mathoera en Rianne Letschert. 

Madhu Mathoera helpt vanuit haar organisatie BE(E) Top of mindom aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie; dit teherkennen, te erkennen en te omarmen. Op deze manier verbindt ze de verschillen van medewerkers en brengt deze in lijn met de visie en strategie van een bedrijf. Dit kan veel opleveren: de besluitvorming én resultaten verbeteren, medewerkers voelen zich gehoord en gewaardeerd en zijn meer betrokken. Ook gaat het verzuim omlaag.


Rianne Letschert is Rector Magnificus van de Universiteit Maastricht, een van de meest internationale universiteiten in Europa. De kracht van de Universiteit Maastricht schuilt in hun diversiteit. Diversiteit dat verder gaat dan alleen quota en afspraken. Zij staan voor een omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Immers, hoe meer perspectieven er zijn, hoe beter problemen opgelost kunnen worden.

Deel deze pagina: