Home
Nieuws
PPD Magazine
Agenda
Terugblikken
Bestuur
Contact

Samen tegen eenzaamheid

Met het voorjaar in aantocht (en helaas nog veel gelegenheid gesloten) is het goed om de tijd te nemen lekker te gaan wandelen. Je hebt er niet veel voor nodig. Een excuus om het niet te doen is er eigenlijk niet. Daarnaast is wandelen gezond! Zeker als je ook nog een vriend(in), familielid of misschien wel een minder bekende benadert om met je mee te gaan. Samen een wandeling maken in de vele mooie natuurgebieden van onze provincie of in de stedelijke omgeving. Het kan allemaal. 

Laten we in deze tijd aandacht geven aan onze gezondheid en die van een ander. Ken jij iemand - of wil je iemand leren kennen - die eenzaam is, vraag hem/haar eens mee voor een wandeling. Je zult verbaasd staan  van de mooie gesprekken die dan ontstaan. Samen bewegen; samen een goede gezondheid. 

En om op de vraag van gedeputeerde Housmans (Provincie Limburg) in te spelen: deel eens een foto van je wandeltocht; een bijzonder plekje of de glimlach op het gezicht van je wandelmaatje! Bijlage (klik om te downloaden)
Deel deze pagina: